Ett tag sen!

Hej! 
 

Nu var det ett tag sén jag skrev!

I lördags var jag och mamma med Elin och hennes mamma och snorkla!
när vi snorklade kändes det som att bada i ett akvarium för det var så många fiskar.
Fast det var mycket störe så klart! Men jag och Elin vi snorkla lite anerlunda en vad alla andra gjorde.
För vi dök ner och titta i korokerna på ALLA fiskar! Men Elins mamma bliv lite åksjuk på vägen, det gungade mycket! När vi hade stanat på två olika stop så åkte vi till Ko Rok , för att äta lunch det blev massaman. Jag älskar det verkligen! Vi va där i en timme och en halv! För att äta lunch,och sola och bada!Sedan blev det 1 till stopp som var också bra fiskar men inte så många.Sen åkte vi hem då badade jag i poolen en timme kanske sen spela jag kort! På kvällen åt vi på country laa! Jätte god kycklig! Sen vart det hem och plugga lite!

På Söndagen kom Elin och hennes mamma och bada ivår pool och sola:) sen ringde jag pappa i sverige! På kvällen gick vi ut och åt med Elin och hennes mamma, då blev de bröd med cury kyckling! Sen gick jag och Elin hem till mig och bada i poolen en liten stund sen åkte dom hem! De va sissta gången vi ses här i thailand! Men själklart måste vi ses i sverige!

Idag är det ingen vanlig måndag det är ju alla hjärtansdag!♥ Så glad alla hjärtansdag! Idag iskolan va ju inte Elin där så det kändes lite tomt! Miss you! På Torsdag har vi frilupsdag, och på Fredag är det studie dag så då kanske jag och mamma åker till phuket och shoppar!<3 längtar i sånafall! I mårgon ska jag vara med Louise och Julia! vi ska typ va hos mej och bada och äta glass ofc!


Just nu sitter jag på sunflawor och chillar!

Lite bilder från helgen!










Hahaha! Puss!